Sziasztok, Bence vagyok

Mint a Braintrust egyik alapító tagja, meg szeretnélek hívni titeket a világ első, technológiai szakembereknek fenntartott, web3 alapú toborzó platformjára. Teljesen közösségi alapon működik – nincs harmadik fél vagy ügynök.
Kezdjük a toborzást!
Egy email ablak fog megnyílni. Soha sem spammelünk.

Találd meg a Neked legmegfelelőbb, már letesztelt és kipróbált szakembert pár hét alatt. Kezdj el innoválni, ugyanúgy, mint a világ vezető technikai vállalatai:

NASA logo
nike logo
porsche logo
deloitte logo
IBM logo

Nem kell ahhoz a Szilikon Völgyben lenned, hogy jobb legyél, mint a konkurrenseid!

Bence Csernak

Szívesen bemutatlak a közösségnek

"Amikor el akartunk kezdeni bevezetni egy technológiai újítást, meg kellett találnunk azokat a megbízható, letesztelt szakembereket akiket még meg tudunk fizetni. A Braintrust erre kifejlesztett szoftvere lehetővé tette azt, hogy egy olyan világszínvonalú csapatot rakjunk össze, akikkel úgy tudunk előrehaladni, mintha az egyik globális technológiai vállalat lennénk."
–Jad Dunning, Managing Partner
Kezdjük a toborzást!
Egy email ablak fog megnyílni. Soha sem spammelünk.

A Braintrust munkaerő-keresés három legfontosabb előnye:

1

Nagyon alacsony, mindössze 10%-os díj

A projekted költségvetése akár 3-4-szer többet is érhet, az alacsony haszonkulcsunknak köszönhetően.
Ennek ellenére a Braintrust profitábilisan működik, mivel nincs harmadik fél, nincs ügynök: szoftverünk végzi el a munkának ezt a részét. Továbbá token alapon növeljük a hálózat méretét és a fizető ügyfelek számát.
2

A megfelelő munkatársakat mi már előre kiválogattuk Neked

Nehéz jó szakembert találni - a Braintrust hozzáférést biztosít a világ legtehetségesebb szabadúszóihoz (a felvételi arány 3%), így a legjobbakat alkalmazhatod és még 100% elégedettségi garanciát is vállalunk.
3

Tökéletes a megváltozott munkavégzési szokásokhoz

Az igazán jó szakemberek a rugalmas munkavégzést jobban kedvelik, minthogy állandó állásban helyezkedjenek el.
A Braintrust biztosítja ezt a szabadságot és egyúttal a biztonságot is, megfejelve egy kellemes álláskeresési-pályázási folyamattal.
Hallgasd meg az alapítókat, ahogy ismertetnek néhány részletet
 (a fogaskerék ikonnal ⚙️ be tudod kapcsolni a magyar feliratot):

Braintrustnak megvannak az emberei az innovációhoz:

Szoftverfejlesztők

Programozók a következő területeken: React, Javascript, AWS, Blockchain – továbbá mobil fejlesztők: React Native, iOS, Android...

Designerek, tervezők

UI designerek, UX tervezők, Product Designerek UX kutatók...

Menedzserek

Projekt menedzserek, termék menedzserek, Dev Ops/Admin, Product Owner, Scrum mesterek...

Stratégák, marketingesek és szövegírók

Marketing stratégák, UX szövegírók, tartalom tervezők, szerkesztők, videóvágók
01

Rendben, de te Bence mit is csinálsz?

Product Designer / UX tervező-konzultáns vagyok, aki már sokat dolgozott fejlesztőkkel különböző projekteken. Számos globális vállalatnál és startupnál voltam a tech csapat tagja, jelenleg én is a Braintruston keresztül dolgozom egy piacvezető cégnek. A
Bencium
 design stúdiót vezetem, mely Londonban található. Ezeken kívül karrier tanácsadást folytatok UX tervezőknek a new yorki-i székhelyű
DesignLab.com
02

Szabályozott iparágban dolgozom (pénzügyi, biztosítás, energiaszektor stb.) – Hogyan tudok csapatot építeni a Braintruston?

A Braintrust "node" egy valós céges forma, amely ügyfeleket hoz a hálózatba. Ezek a node-ok áthidalják a kripto- és nem kripto világot, rendelkeznek az összes szükséges biztosítással, végzik a kifizetéseket. Jelenleg 6 központi node dolgozik a hálózaton – az ő feladatuk a jogi környezet megteremtése, akárcsak egy hagyományos üzleti kapcsolat esetében.

Észre sem fogod venni a különbséget:
03

Mennyibe kerül a platform használata?

A tagok által és a tagok számára fejlesztjük a hálózatot. Rendkívül lean módon tudunk működni. A Braintrust csak szerény 10%-os díjat számol fel. Érdemes megjegyezni, hogy ez drámaian csökkenti a költségeket mindkét oldalon, a szakemberek és a munkaadók számára egyaránt.
Újraosztjuk a megtermelt értéket a közösségnek (szabadúszóknak és a cégeknek).
04

Miért kezdjem veled a beszélgetést és nem közvetlenül a Braintrust.com oldalon?

Ha úgy döntesz, hogy velem tartasz –

elég egy emailt küldened

 – szívesen megosztom tapasztalataimat. A Braintrust főként egy USA-központú közösség jelenleg. Megpróbálom megvilágítani EU-s és Nagy-Britanniai szempontból a piacok közötti különbségeket, hiszen a legkülönbözőbb országokból érkező szakembereket oktattam és mentoráltam, láttam el karrier tanácsokkal.

05

Miért született meg a Braintrust?

Azért hívtuk életre a Braintrust Hálózatot, hogy még egyenlőbb hozzáférést biztosítsunk a legjobb projektekhez a világ minden részén megtalálható szabadúszók számára. A Braintrust egy új, szabadúszóknak kifejlesztett hálózat. A Braintrust küldetéséhez tartozik az is, hogy a világ legbefolyásosabb tehetség-hálózatát építse fel. Ez az első ilyen decentralizált (központ nélküli) hálózat, mely jól képzett, kipróbált, letesztelt szakembereket köt össze a világ legismertebb márkáival. 2021 decemberében 100 millió USD értékben vett BTRST tokent Coatue és a Tiger Global annak érdekében, hogy ösztönözze a közösségi innovációt.
06

Mi a különleges a Braintrust működésében?

A Braintust a blokklánc (blockchain) technológiát használta fel arra, hogy egy saját kripto valutát hozzon létre, ez a pénznem képviseli a tagok tulajdonrészét a platformon. Továbbá a Braintrust ezzel a tokennel jutalmazza és motiválja minden saját tagját és a web3-as bedolgozókat arra, hogy minél jobban járuljanak hozzá a platform sikeréhez. Hiszünk abban, hogy a tagok által tulajdonolt hálózatok gyorsabban fognak növekedni és nagyobb vállalati értékre tesznek szert, mint azok a hálózatok, melyek befektetők kezében vannak... és ezt minden nap be is bizonyítjuk.

Az összes eszközt, a munkaerő-felvételi platformot és folyamatokat együtt fejlesztjük és tervezzük – így a rendszer a Te visszajelzéseid alapján is egyre jobb lesz! Egyszerűbb regisztráció, számlázás és a szabályzóknak való megfelelőség.

Nézd meg az új álláshirdetés-kezelő felületét:
07

Miért annyira más ez a modell?

A hagyományos fejvadászok néha nem a megfelelő szakembereket bombázzák üzeneteikkel és zavaró telefonhívásaikkal. Hajlamosak elavult technológiát és bosszantóan összetett rendszereket használni, amelyek lelassítják a és megdrágítják a toborzást. Ez befolyásolja a céged hírnevét is!

A Braintrust többnyire automatikusan párosítja a megfelelő embereket a megfelelő állásokkal, így minden egyéb zavaró tényezőt kiiktathatunk. Az interjúkkal való időpocsékolás drasztikusan csökken.
Ha meggondolod magad, vagy a pozícióra való toborzás szünetel, a jelentkezők egyértelműen látni fogják a státusz változást – így elkerülve az ilyenkor szokásos hallgatást (a jelentkezők nagyon dühösek szoktak lenni, ha a cégek elnémulnak a felvételi folyamat során). Az emberi hibák és a lustaság a múlté.
08

Mit kapok az ígért kb. 48 óra múlva?

Az álláshirdetések megjelenítése ingyenes. 3-5 szakembernek fogunk bemutatni első körben. Minden információt megkapsz, mielőtt kiválasztod a megfelelő jelöltet: szakmai múlt, portfólió, referenciák és egyebek. Több ezer dollárnyi díjmegtakarítást kapsz. A projekted költségvetésének akár a négyszeresére növelését kapod. Csak akkor kell fizetned, ha 100%-ban elégedett vagy. Egyszerűsített regisztrációt, szupergyors számlázást és a jogszabályoknak megfelelőséget is kapsz, ha a Braintrustot használod

Ezen a videón bemutatjuk, milyen egyszerű az álláshirdetések feladása:
09

Vannak statisztikáid? A számokat szeretném látni

Persze, itt van a legújabb Growth Report angolul:
usebraintrust.com/blog/growth-report-36
State of Braintrust Q3 2022: 
messari.io
10

Nem győztél meg / nem állok még készen

Bármikor
írhatsz egy sort
vagy
beszéljünk meg egy időpontot
 – szívesen megosztom a személyes tapasztalataimat a Braintrustról.